Ontwerp

Een droomtuin begint natuurlijk met een goed ontwerp. Vooraf komen we geheel vrijblijvend bij u langs om uw wensen in kaart te brengen en de mogelijkheden van de tuin te bekijken. Na dit gesprek kunnen wij uw wensen omzetten naar een uniek tuinontwerp. Dit gebeurd met behulp van geavanceerde ontwerpsoftware, waarin wij een duidelijk beeld kunnen schetsen van de indeling en maatvoering van het ontwerp.

Vervolgens bespreken wij het ontwerp met u om te kijken of deze voldoet aan uw wensen en waar nodig passen wij het ontwerp aan. Onze professioneel uitgewerkte ontwerpen in kleur zullen u verrassen en aan de hand van demonstratiemateriaal kunnen wij u een reëel beeld schetsen.

Uiteindelijk komen wij met een definitief ontwerp en bijbehorende offerte welke we, na uw goedkeuring, kunnen omzetten naar het daadwerkelijk aanleggen van uw tuin. Hierin vindt u in één oogopslag wat de werkzaamheden precies inhouden en wat deze kosten. Zo heeft u voor aanvang een duidelijk beeld van het uit te voeren werk en komt u achteraf niet voor verrassingen te staan.